Wil ook jij graag bitloos rijden, maar weet je niet goed waar te beginnen? Wij komen graag langs om je verder te helpen.

Bij Natuurlijk voor uw paard kan je gebruik maken van een passervice aan huis. Voor € 35 (exclusief reiskosten: € 0,22 per km) komen wij aan huis.

Wanneer je een keer bitloos rijden wilt uitproberen, maar niet weet welk hoofdstel je wilt aanschaffen, dan kunnen wij bij jou en je paard langskomen om een paar bitloze hoofdstellen te proberen. 

We kunnen dan samen kijken welk hoofdstel voor jullie het meest geschikt is en het beste bij jou en je paard past.
Dit uitproberen en ervaren voorkomt teleurstelling in het bitloos rijden en onnodige kosten om diverse hoofdstellen te moeten aanschaffen. 

Tevens kunnen wij je goed uitleggen en laten zien hoe het hoofdstel moet liggen en hoe de werking ervan is.

Hiervoor brengen we een aantal verschillende soorten hoofdstellen mee

Met ieder hoofdstel dat je wilt proberen ga je dan gemiddeld zo'n 15 minuten rijden. Bij het ene hoofdstel zal na een paar minuten al blijken dat het niet de meest ideale is, bij het andere hoofdstel gaat het wel lekker en rijd je wat langer door, en soms kan het zijn dat het meteen ontzettend goed voelt. 

Op deze manier kun je heel goed een keuze maken, op basis van wat je paard aangeeft. Wij kunnen je voorzien van deskundig advies, kijkend naar het paard en ook naar jou als ruiter.

Vraag ons naar de mogelijkheden !