Ik ben erkend distributeur van Young Living en door de verbluffende resultaten ben ik mij verder gaan verdiepen in het gamma van Young living

Zo zijn we de producten ook voor onze paarden, honden, mijn familie en mezelf gaan gebruiken. 

Young Living zijn vrijwel de enigen die zelf hun producten telen, vervaardigen en verdelen.  

Bij essentiële oliën is het belangrijk om te weten dat je pure producten gebruikt, daarom kies ik voor zekerheid, kwaliteits - en productgarantie. 

Young living is ook specialist op het vlak van samengestelde massage olie, hierbij werken ze met verscheidene blends die een verschillende inwerking hebben. 


Ook heeft young living blends die specifiek inwerken op bepaalde kwalen, waardoor je een kant en klaar product hebt. Je hoeft zelf niets meer te mengen of samen te stellen. En inzake dosering is het simpel, bij een paard hou je dezelfde hoeveelheid aan als bij een mens.

Deze producten zijn dus ook uitstekend voor humaan gebruik.

Ook al hebt u niet de bedoeling om als vertegenwoordiger of verkoper te gaan werken, het komt stukken voordeliger uit om je als distributeur aan te sluiten bij young living. Zeker wanneer je regelmatig producten gaat gebruiken.

Om van start te kunnen gaan en te genieten van die 24 % korting, heb je een sponsor nummer nodig. U kan dit onmiddellijk via onderstaande link, maar ik prefereer dat we eerst eens een gesprek hebben over het feit waarom YL nu zoveel beter is dan alle andere olIën die vandaag op de markt zijn...

Ik help je graag bij de verdere opstart van je account.

De gemakkelijkste manier is om via deze link te werken: account aanmaken
Bij Sponser ID en Enroller ID vul je  3791797 in, dit is mijn IDnr.

Nu voor alle duidelijkheid, je bestelling verloopt rechtstreeks via Young living niet via mij. Als u vragen heeft over uw bestelling, contacteer ons gerust!

U doet alles zelfstandig, indien u dit wenst kan ik u ook op de hoogte houden van nieuwe workshops / demo's / opleidingen.

www.natureoils4you.com